مهندس محمدی زاده که برای حضور در همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست در دانشگاه تهران حضور یافته بود با اشاره به تعامل مثبت میان سازمان حفاظت محیط زیست و دانشگاه ها بیان داشت: دانشگاه ها چشم و چراغ سازمان حفاظت محیط زیست هستند، خوشحالم که عنوان کنم تعامل بسیار خوبی بین سازمان محیط زیست و مراکز علمی ایجاد شده است، تاسیس دانشگاه محیط زیست، انجام پروژه های مشترک با دانشگاهها و تلاش برای راه اندازی دانشکده های محیط زیست در چند استان از جمله این اقدامات است.
معاون رئیس جمهور با بیان این نکته افزود: حفاظت از محیط زیست یک وظیفه ملی است و نگاه باید فراسازمانی باشد، باید با روش های علمی مناسب تمهیداتی اندیشیده شود که به اندازه توان و طاقت محیط زیست واگذاری ظرفیت کرد، مردم همه استان ها دوست دارند در شهرشان کارخانه، پتروشیمی، پالایشگاه و امثالهم داشته باشند اما آیا طبیعت آن منطقه توانایی این همه بهره برداری را دارد؟ آیا خسارت هایی که پیش می آید قابل جبران است؟
ایشان در ادامه بیان داشت: هنر ما باید کشف مزیت ها و دریافت محدودیت های محیط باشد تا با برنامه ریزی مناسب توسعه پایدار انجام شود، برای مثال صنعت فولاد با آب گره خورده است، نمی توان در جایی که آب ندارد این صنعت را راه انداخت، نتیجه این رفتار می شود خشک شدن رودخانه زاینده رود. از سوی دیگر باید محیط زیست ارزشگذاری شود و نگاه اقتصادی به این موضوع حفظ شود، چطور می شود که برای تولید یک کالا به جزئی ترین هزینه های آن توجه می شود اما برای تخریب محیط زیست، برای آلوده ساختن هوا هیچکس خودش را مسئول و پاسخگو نمی داند؟ کسی می تواند اکسیژن را قیمت گذاری کند؟
http://zistboom.com/9157/
نظرات شما عزیزان:
نویسنده: mannane
׀ تاریخ: دو شنبه 29 آبان 1391برچسب:,
׀ موضوع: <-PostCategory->
׀
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
ما همه سرنشينان يك كشتي هستيم؛ كشتي جهان كه گهواره و محل زيست و پرورش انسان است و اين نقش يگانه را براي خود حفظ كرده است. اما جنگ و تخريب طبيعت و محيط زيست دو تهديد اصلي براي اين كشتي و آينده بشريت محسوب مي شود. تهديداتي كه ريشه در تمايلات منفي دروني، فزون خواهي و برتري جويي بشر دارند و هر يك به تنهايي يا با هم مي توانند آينده دشوار و تاريكي را براي جوامع انساني رقم زنند. همانگونه كه تاكنون صدمات و ضررهاي جاني و مالي فراواني را بر بشريت تحميل كرده اند.